Przygotowywanie surówek w klasach trzecich


Dnia 24 paĽdziernika 2017 r. uczniowie klasy IIIa i IIIb pod kierunkiem wychowawczyń pani Krystyny Błaszczyk i pani Ewy Patoki w ramach realizacji tematyki o zdrowym odżywianiu przygotowali surówki z kapusty. Następnie w czasie wspólnego posiłku wszyscy zachwycali się ich smakiem.




Przygotowywanie surówek w klasach trzecich 2017

Przygotowywanie surówek w klasach trzecich 2017

Przygotowywanie surówek w klasach trzecich 2017

Przygotowywanie surówek w klasach trzecich 2017

Przygotowywanie surówek w klasach trzecich 2017

Przygotowywanie surówek w klasach trzecich 2017

Przygotowywanie surówek w klasach trzecich 2017

Przygotowywanie surówek w klasach trzecich 2017

Przygotowywanie surówek w klasach trzecich 2017

Przygotowywanie surówek w klasach trzecich 2017

Przygotowywanie surówek w klasach trzecich 2017

Przygotowywanie surówek w klasach trzecich 2017

Przygotowywanie surówek w klasach trzecich 2017

Przygotowywanie surówek w klasach trzecich 2017

Przygotowywanie surówek w klasach trzecich 2017

Przygotowywanie surówek w klasach trzecich 2017

Przygotowywanie surówek w klasach trzecich 2017

Przygotowywanie surówek w klasach trzecich 2017

Przygotowywanie surówek w klasach trzecich 2017

Przygotowywanie surówek w klasach trzecich 2017

Przygotowywanie surówek w klasach trzecich 2017